Бюлетин


Бюлетинът на Медитация и Здраве е периодичен.  Той ви известява първи за най-новото и най-интересното по темите в сайта. Има за цел не да напълни пощенската кутия  с отпадък, а да ви напомня  да се погрижите за себе си. Медитация и Здраве е сайт за любовта към себе си и света, живота и всичко в него.  С бюлетините получавате първи  и новата медитация или подкаст.

Разбираме, че в епохата на информационно пресищане е много възможно да сте претоварени с предложения, идеи, оферти, покани. Нашата цел не е да ви превърнем  в зависим потребител, а да бъдете свободен човек, който има възможности пред себе си, за да избира.

Абонирайте се не за да направите листа ни с абонати по-голям, не за да изтривате автоматично пощата си от писмата, а за да имате ключа към една врата, която винаги ще води към повече здраве, повече любов, повече мир и разбирателство, повече успехи и радости.

Във всеки един момент можете да се откажете от абонамента.  Свободата на избора е за да се ползва. Ще се радваме, ако се абонирате и не се откажете, а ние от своя страна се ангажираме с това, да не ви досаждаме излишно. Това, което не харесваме за себе си, не причиняваме на другите.

Ще намирате  Бюлетина  в пощенските си кутии, когато се абонирате тук


Още с първото попълване на формата ще получите писмо в пощенската си кутия, което изисква отново потвърждение. При успешно абониране, веднага идва  и първото ни WELLCOME писмо с медитация за всеки.

Ако не получавате от нас нищо, моля потърсете в другите раздели на пощенската си кутия: „рекламни“, „социални мрежи“, „спам“! Това, къде отиват писмата не зависи от нас, а от вашите настройки и правилата на пощата, която използвате. Ако е възможно, погрижете се, да не бъдете „лишавани“ от своите бюлетини, без да са ви попитали.

Благодарим!

Медитирайте редовно и бъдете здрави винаги!

Медитация и Здраве

Пътеводител по осъзнаване от Калина Стефанова