♪ Медитация-молитва за позитивни промени

♪ Медитация-молитва за позитивни промени
Медитации

 
 
00:00 / 6:35
 
1X
 

Животът

на всеки човек има своите слаби и силни места. Нещо ни се случва с лекота, друго не върви никак. Разбира се, както животите ни, така и ние хората сме различни. Тук сме с различни задачи, различни пътища за извървяване, различни уроци за учене. Учим се да обичаме, учим се да приемаме, да прощаваме, но се и учим как да бъдем творци на по-добри реалности, в които да живеем.

Никой не е казал, че обстоятелствата в живота ни трябва да са непременно тежки и трудни, за да си изпълним предназначението. През каквито и пътища да минаваме, ние винаги учим, каквото ни е нужно. Така че никога не си казвайте:

„Е, такава ми е съдбата!“ или „Божа работа! Щом това ми е отредено, толкова!

По-добър живот

Ние не можем да избягаме от основния смисъл на нашия живот, независимо дали сме го осъзнали, още не или измислили нещо, което си ни харесва. Можем, обаче да си пожелаваме, възнамеряваме, измолваме, творим по-приятни и по наш вкус обстоятелства, ситуации, обкръжение, дори сюжети на истории. Можем го. И това няма да ни отклони от уречения за нас път.

Иначе казано, мечтайте смело, искайте промени в живота си и направете, каквото можете по въпроса.

Знаете, че нашите мисли се материализират. Всичко, което до сега сте срещнали на тази земя като материя, история е било преди това просто мисъл, идея в нечия глава. Затова е важно за какво си мислим, колко време отделяме за това, къде ни е фокуса на внимание в останалите части на денонощието.

Кое доминира в мислите ни

Хубавото? Лошото? Страховете? Мечтите?

Днес ви предлагам една чудесна медитация-молитва, която е част от книгата „Магическата сила на разума“ от Джоузеф Мърфи. Записала съм я за улеснение и лекота в забързаните ни дни. Слушайте я редовно и сбъдвайте положителните промени в живота си!

Може би искате партньорски отношения? Какви? Може би ви е време за повишение в работа, по-високи доходи, нов дом?

Тук искам да отбележа, че ако нямате нещо конкретно пред вид, не се отказвайте! Достатъчно е да вярваме, че заслужаваме. Нека си пожелаваме и молим за по-добър живот!

Може да прочетете още:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *